WOHO!

Nu har jag gjort det! ♥





Allt för familjen!


Mitt älskade kors!

måndag.

Jag vet att jag ät typ as dålig på att uppdatera, men jag har nog haft annat än att blogga i huvudet. Jag kan i alla fall berätta vad jag kommer ihåg. Jag har umgåts med min älskade Kim, min familj och mina vänner, det har varit en himmla rolig vecka måste jag säga. Vi har badat, solat, tittat på film, spelat alfapet, gjort armabd, drukit alkohol, varit i Helsingborg och varit ute och gått, hehe.
Idag ska jag tattoera mig, så nu ska jag kramas med min man innan jag ska lida av alla smärta.

Har jag missat något så kan ni ju på minna mig, för mitt minne suger. ^^

Puss o kram

Söndag.

God morgon gott folk. Idag är det söndag och vi vill hitta på något, Dannie ska nog ringa senare idag så hon kan dricka kaffe med oss. Igår kväll gick vi ut och gick en runda för vi orka inte sitta inne, det va ganska mysigt. Förutom paddorne och ollonborrarna, jag gillar inte dem, hehe. Nu är det bara åtta dagar kvar och det börjar kännas, haha, jag börjar bli nervös. ^^

Jag kan skriva lite mer sen när det har hänt lite mer.

Puss och kram.

Kväll.

Som typ vanligt blev det inte som vi hade tänkt oss, men vi har det jätte mysigt ändå. Jag har suttit med alo vera ansikts mask och tittat på film med Kimis, nu ska vi äta popcorn och titta vidare. Han är helt underbar och jag är så otroligt lycklig som har honom.

Sov gott alla. Puss och kram.

Lördag.

Mycket riktigt så var vi i Ullared i torsdags och det va mycket trevligt, vi köpte en hel del. Det blev kläder till mig, Emma, mamma, far, Kim, Malte och Maja. :P Alla blev nöjda och glada.

Igår låg jag ute i solen hela dagen, jag och mamma la oss där vid halv tio sen låg jag där till halv tre eller något. Jag, Emma och Amanda badade med, det va skit skönt i vattnet. Kim, Philip och Dannie är badkrukor, hehe. Jag och Kim åkte hem till honom senare på dagen, sen kom hans knäppa kompisar hit så va drack lite. Bamze och hans kompis kom på natten och hängde med oss en stund.

Idag har jag sovit fram tills nu typ, vi ska fixa på rummet lite sen kommer kanske Ola och umgås.


Kim, du är den enda för mig. ♥


Puss o kram.

Kärlek!

Jag är lyckligast i hela världen som har dig,
du är något av det bästa som har hänt mig.
Du finns alltid vid min sida och du sviker mig aldrig.
Att få dela mitt liv med dig är helt underbart och jag
hoppas verkligen att du stannar.
Jag tycker om dig otroligt mycket Kim, glöm aldrig det! ♥




Onsdag.

Nu har jag inte skrivit på några dagar men det har inte hänt så mycket heller, jag har varit hemma för jag har haft jätte ont i min rygg och nu dummar sig min axel så jag är lite rädd att den ska hoppa ut led faktiskt. Jag har iallafall umgåts med mamma, far och min älskade Kim, det har varit mycket trevligt. Igår va jag, mamma och Maja hos Kenneht, Violeta och Nicole, vi umgicks och badade i deras pool, mycket skönt måste jag säga. Dem har några grader värmare än oss i sin.
Imorgon ska jag, mamma och Emma förmodlingen till Ullared, det kan behövas nya kläder faktiskt.

Puss och kram

Måndag.


Idag har jag varit på af sen cyklade jag hem till världens bästa älskling för han kom hem tidigare än planerat. Nu är vi hemma hos mig, har precis ätit och jag har as ont i min rygg så det är inte alls säkert att det blir af för mig i morgon.

Här kommer lite bilder från i lördags!


Vera är en mycker bra fotograf, här har jag precis kissat! :P


Vi hittade till af även i Landskrona!


Enis, Dannie, Emma och jag!


Jag och Dannie lagom fulla när vi tittade på Danne Stråhed (eller hur det stavas).


Det va allt från mig idag, nu ska jag mysa med Kim.

Puss och kram.

Söndag.

Då va det väl dax att skriva en rad eller två. :P
Vi hade jätte roligt igår, men Vera och Dannie blev nog lite arga på mig för jag ville hem när det stängde. ^^
Jag börjar nog bli gammal för jag pallar inte festa fult ut två dagar i rad.

Idag har jag bara varit hemma, städat, fixat i trådgården och lite sånt. Jag har spelat bonde spel med, BONDE SPEL IS THE SHIT! Hahahaha.

Nu ska jag snart sova, helt själv för älsklingen har inte kommit hem än. Som tur är kommer han i morgon eftermiddag och jag längtar typ ihjäl mig.

Sov gott alla människor.

Kim Andersson! ♥

Puss o kram!

Lördag!

Igår hade jag jätte roligt, jag satt på Lailas jobb från halv sex till två på natten, HAHA! Helt ärligt så är hennes arbetskamrater sjuka i huvudet (det är positivt), över balla och jag blev lagom full. :P

I morse gick vi upp ganska tidigt för vi skulle hinna springa i stan innan jag skulle åka hem. Det gick inte så bra för vi fastna i varje affär vi gick in i, hehe.

Jag kom typ precis hem från min kusins 30års kalas, det va jätte roligt och alla va glada och positiva. Hon blev super glad för sina presenter.

Nu ska jag göra mig iordning, sen hem till Vera för vi ska till Landskrona karnivalen.

Jag saknar min Kim jätte mycket! ♥

Puss och kram.

Fredag.

Woho, af is the shit. Nu ska man sitta här i tre timmar som vanligt och spela spel på datorn! :D Bamze ser inte så värst pigg ut, Vera sitter och diggar musik och hänger på lunarstorm, jag sitter mellan dem och skriver. :P HAHA! Kl 12 ska jag ta tåget till mitt MonteDjur! :D

Puss på er!

Rubrik!

Idag sitter jag på af och kl är snart halv nio, inte så värst roligt men sånt är livet för jag orkade inte cykla i världens motvind. Efter af ska jag hem till älsklingen, vi ska mysa och lite sånt för han åker jätte tidigt i morgon bitti och sen kommer han inte hem förän på måndag. Jag kommer sakna honom väldigt mycket känner jag på mig. Imorgon efter af ska jag hem till Laila, vi får allt se vad vi hittar på. (: Anna blir 30år i morgon med så vi ska fira henne på lördag.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men ha det så bra.

Puss och kram!


Tråk..

Jag skulle gärna vilja gråta av att sitta här nere, det är inte nice. Snart ska jag gå in på banken och hämta lite papper sen ska jag cykla hem till Dannie. Hon bjuder på frukost och kaffe, sen ska vi köra hem till Laila och hämta Lisa, för Dannie och Therese ska låna henne idag. (: Jag har möte kl 15 och sen ska jag hem till min underbara familj och man. Det blir kanske att bada lite i poolen sen, om vädret håller i sig asså.

Kim Andersson, jag är DIN! ♥

Puss på er pungråtter.

Den är klar!

Nu i helgen har vi varit hemma hos mig för vi har byggt klart poolen. Petra, Nicklas, Malte,
Johan och Elena har med varit här hemma och hjälpt till, jätte mysigt har vi hafte det!




Kimis var den första som badade i poolen och det gjorde far lite arg. :P HAHA!



Och jag va den andra, fy fan vad kallt det var. Maxat 10grader.
Jag lovar en att om jag hade haft en snopp så hade den krypt så långt upp den bara hade kunnat.

Aj.

Igår brände jag mig som fan, så jag får allt stanna inne idag. Dannies tattoeringar blev grymt jävla snygga och vet ni? Jag boka tid så den 27 blir det verklighet istället för snack. Jag är lite nervös redan faktiskt!
Snart kommer Dannie, vi ska nog bara ta det lugnt idag!

Skriver nog mer sen. Puss

Sol! :)

Idag är det sol och det är underbart, jag, Dannie, Emma och Therese ska snart åka och bada sen ikväll ska jag och Dannie in till Lund på hemligt uppdrag. ;P Veckan har jag tillbringat med Kim och Dannie, så kommer det nog fortsätta med. Jag saknar barnen på dagis faktiskt, dem är så söta.

Emma, (min kära syster) fick reda på att hon kom in på fransmöller idag så hon är väldigt glad! GRATTIS!

Jag tycker om dig Kim, väldigt mycket! ♥

RSS 2.0