(:

Visst älskar vi det här vädret, det är helt underbart och man mår så himla bra av det.

Min helg har varit väldigt bra måste jag säga, i fredags va jag och Dannie ute i Lund och vi hade skit roligt, även om hon kanske helst skulle vilja glömma vissa detaljer. ;) HAHA. Igår åkte jag hem till Kim, vi skulle egentligen ha en mys dag men det slutade med att han, jag, Ola och David gick upp till Milas och drack, mycket trevligt va det. Fast det blev inget mys när vi kom hem iheller för vi båda somnade. ^^
Idag är det söndag och vi har inte gjort så mycket, legat i solan, varit och handlat, käkat middag, ja lite sånt. Väldigt skönt måste jag säga. Nu ska jag gå ut i solen igen för jag är rädd för att färgen ska försvinna om jag är inne för länge :P HAHA.

Kim, du är det bästa jag har! ♥


Puss på er.

Hejhopp.

Idag har jag varit med min kära syster och gjort avtryck av Maltes hand och fot inne i Lund, han va så himla duktig. Sen fikade vi, gick i affärer och lite sånt, trevligt som fan va det. Hemma har jag mest bara tvättat, men det är bra för det är en fördel att ha rena kläder, sen har Dannie varit här och druckit kaffe med oss. Snart ska jag och Kimis sova för vi ska ju upp och jobba i morgon, jag jobbar från 7.30-17.30 lide länge :P HAHA. Sov gott alla söta varelser.

Puss på er!

Kimis
Kim är söt!

Malte
Visst är han underbar!?

Jag
Och så här såg jag ut idag.

Idag är det söndag.

Som vanligt är jag typ sämst i hela världen på att skriva i min blogg, men jag har inte riktigt tid med det faktiskt. Jag förstår inte dem människor som har tid till att sitta och skriva hela dagarna.

Min vecka har varit helt underbar och jag älskar mitt liv just nu, att arbeta på förskolan är helt underbart och jag är faktiskt ledsen över att det inte kommer bli så mycket nu under sommaren.

Fast det bästa i mitt liv nu är Kim för han är helt underbar och finns hela tiden vid min sida när jag behöver honom.

Honom gillar jag skarpt! ♥

Har umgåts mycket men familjen och vänner men så klart, Malte är världens sötaste bebis.

Nu ska jag titta på tv sen ska vi nog äta pizza, orkar inte laga middag idag.

Puss på er!

^^



Det här är min nya klänning och det är mycket fin. (:

Vem fan bryr sig!

Måndag:

Ja då hände nog inte så mycket, jag va väl hemma och tog det lugnt. Man glömmer ju ganska snabbt vad man gör om dagarna om man inte skriver varje dag. Fast nu kom jag på att va stack till Af helt i onödan för vi va lediga, men vi hade inte fått reda på det, skäms Carro! ;P HAHA. Sen stack vi hem till Kim så va jag där ett tag för han skulle på möte igen, sen hem till mig. Fast vi gjorde inte så mycket.

Tisdag:


Jag jobbade men mina underbara barn sen när jag kom hem så fick jag så in i helvetes ont i huvudet så vi gick och la oss redan vid 21.00 tiden. ^^

Onsdag:

Jag skulle egentligen jobbat men jag hade fortfarande sjukt ont i huvudet så jag fick stanna hemma. Petra och Malte kom på besök så jag mös en massa med honom ♥. Sen tog jag det mest lugnt resten av dagen.

Torsdag:

Jag, Emma, Philip, Johan och Elena va på nova och handlade. Vi gick igenom nästan alla affärer för jag behövde en klänning, i den sista vi va i hittade jag en. HAHA. Sen på kvällen va vi på student fest hos min kusin, Grattis Erik. Det va väldigt trevligt och vi hade skit roligt. Men jag och Kimis fick åka hem tidigt för jag skulle jobba på fredagen.

Fredag:

När jag kom till jobb så fick jag ett roligt bemötande, dem sa vad gör du här, :P HAHA! Dem hade glömt att ringa mig och berätta att jag inte behövde jobba för dem hade jätte lite barn. Så jag fick åka hem igen, jag städade och bakade en jätte god paj. Kimis va på student fest så jag passade på att umgås med Dannie. Vi drog hem till Stiffe och där hittade va honom, Erik, Patrik, Andy och Niklas (tror jag) fy fan vad roligt det va, det va riktigt längesedan man träffade dem. Vi får allt sluta ha mega uppehåll nu, haha.

Lördag:

Idag är det lördag och jag sitter här, Kim ligger i sängen och typ sover för han är bakfull, hehe. Vid tre, halv fyra kommer Markus och hämtar oss för vi ska hem till honom och Jessica, vi ska käka och dricka lite för att fira att hon har slutat skolan nu. (:


Helt ärligt gott folk, nu har jag skrivit lide mycket men vem fan bryr sig om vad man gör om dagarna?

8)

Lördag:

Vi gjorde oss iordning sen åkte vi och handlade med mamma och far, körde och hämtade Elena och Johan, sen hem till St.Harrie. Vi åt fondu och det var väldigt gott, sen spelade jag, Elena, Kim och far kubb, jag och Elena förlorade :P HAHA. Senare på kvällen kom Jessica och Markus, så vi spelade kort och umgicks, det var väldigt trevligt.

Söndag:

Vi vaknade, jag städade lite och sånt, åkte hem till Johan och Elena så jag och Kimis har umgåts med dem hela dagen, vi har haft jätte roligt, sen cyklade jag och Kim hem till honom och nu ska vi nog snart sova.



Kim Andersson, du är helt jävla underbar och jag tycker om dig väldigt mycket! ♥

:)

Onsdag:

Jag jobbade och det gick bra, jag tror allt att barnen tycker om mig, HAHA! Jessica och Benjamin va här ett tag och umgicks, sen kom Johan och Elena med. Sen hände inte så mycket för jag va trött som vanligt. :P

Torsdag:

Jobbade, fast idag va jag på småbarns avdeling och det är lite mer krävande. Men som vanligt gick det hur bra som helst, dem stora barnen blev ledsna för att jag inte va på deras avdelning, HAHA! Efter jobb åkte jag hem och umgicks med familjen, städade och tvättade lite.

Fredag:

Idag har jag städat och tvättat klar, sen ska vi åka hem till Kimis för vi har inte varit där på länge. (:

Puss på er!

(;



Jag älskar vackert väder! ♥

c")

Idag är det tisdag och jag kom hem från jobb för en stund sedan. Skulle egentligen bara jobba till halv två men det blev till fem. Barnen har varit taskiga mot mig idag, jag byggde jätte höga sandslott men dem bara tog i sönder dem hela tiden. :( HAHA! När jag kom hem så va hela huset tomt, mamma, far, Emma och Kim är i Eslöv och handlar och dem orkade inte vänta på mig.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag inte göra ett skit för jag ska jobba i morgon igen. :P

Puss på er!

Malte!


Här har ni världens sötaste bebis! :D

Jag har något väldigt roligt att berätta!

Lördag:

Vaknade brevid min underbara Kimis som alltid, gjorde oss iordning sen kom far och hämtade oss för vi skulle åka till hässleholm. Det blev jag, Kim, Emma, Philip och Amanda i en bil och mamma, far, Evert, Johan och Elena i en bil, så vi va jätte många. Vi hade trevligt och mysigt som fan, men det va varmt så in i helvete. När vi kom hem till Kim igen duschade vi och sånt, sen lagade vi mat så kom Emma, Philip och Amanda för vi skulle på 20års fest. Vi hade skit roligt, skrattade och drack, men det slutade inte så bra för Kimis fick ett slag på ögat för han sa till en kille att han luktade svett, HAHAHA!

Nu är hans öga lite svullet och blått men han är finast ändå! ♥

Söndag:

Jag vaknade men världens bakfylla typ kl 8 på morgonen, jag va så bakis så att jag tillochmed kräkte, det har ALDRIG hänt mig förr. Men när jag tittade på min mobil så mådde jag bättre för jag hade fått värlens bästa nyhet, MALTE är född (för er som inte vet vem han är så ska jag berätta att han är min syster son). Jag och Emma åkte in till Lund och hälsade på Petra, Niklas och Malte, han är den sötaste nyfödda bebis jag har sett i hela mitt liv.

Helt underbart är det och jag är en mycket stolt moster! ♥

Måndag:


Idag har jag varit på af och det va väldigt tråkigt för vi satt i ett litet jävla rum utan luft och lyssnad på eu-snack.
Sen cyklade jag och Kim hem till honom, vi skulle egentligen bara hämta snus men vi somnade. ^^
När vi kom hem till mig la vi oss i trädgården, sen gick vi in och lagade middag. Johan och Elena har precis åkt hem med, men vi har haft en trevlig dag.


Puss på er sötnosar!

RSS 2.0