Älskar!

Dagen har typ bestått av solning idag för vädret har varit helt underbart.
Bara så ni vet så fick jag jobbet i helsingborg så börjar nästa vecka! :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv för jag är arg på Kim! :D

!

Idag har jag varit duktig så jag förtjänar en klapp på huvudet! :D

(:

Idag har jag varit på arbetsintervju i Helsingborg och jag tycker att det gick väldigt bra, sen nu på kvällen så ringde ett företag från Lund och fråga om jag ville prov jobba för dem. WOHO, det går bra nu! Annars har jag umgåste med hjärtat och snart kommer Dannie, vi ska se film.

<3

Kim fria till mig igår och jag sa Jaa!

Lördag.

Hej, idag är det lördag och jag sitter ute i ingenstans hemma hos Philip med Emma, Philip, Kim och Ola. Igår va vi vid en sjö, vi grilla och fiskade, det va väldigt trevligt. Snart ska vi köra hem (: Eller jag och Kim ska hem till honom, Ola ska hem, Emma, Philip och Amanda ska hem till oss. Ikväll ska vi grilla hemma hos Ola.

Puss på er!


:/

Jag är typ jätte arg på dig.

(:

Mitt liv är fuckt, men jag älskar det ändå! :D

Förlåt.

Jag glömde att berätta att jag umgicks med världens sötaste Elena i onsdags, vi drack kaffe, snacka skit och sen färgade jag hennes hår. ;P

Malmö ff!



Nu jävlar ska jag in och kolla fotboll med Dannie.

Lördag!

Fredagen blev inte som jag hade tänkt mig men ändå lyckad, vi spela fotboll sen umgicks vi hos Kim.

Idag gick jag upp vid 8 för jag skulle va hos Lailas mamma kl9 för att åka med henne och hennes kille till Malmö. Typ hela dagen har jag varit i Lailas nya lägenhet, målat om och rivit ner tapeter. Emma, Philip och Amanda kom med och hjälpte till. Sen åkte vi till Furulund och spelade fotboll, Philip har dödat min fot, den är svuller, röd och gör jätte ont. Snart ska jag gå och duscha, sen blir det väl film eller något.

Puss på er.

Mycket att skriva. (:

Tisdag:
Dannie hämtade mig efter af sen körde hon, jag och Maja till Bjärred, ät mjukglass och plockde snäckor på stranden. Sen hem till Dannie, solade och lekte i trädgården. På kvällen cyklade hon och jag till Furulund och spelade fotboll med Lukas, Simon och Berta. (:

Onsdag:
Af, sen va jag med Dannie, vi skulle hämta biljetterna men dem hade stängt. När vi hade käkat och sånt så körde hon mig till Marcus, vi skulle prata lite. Om ni vill veta så kom vi fram till att vi skulle försöka igen och att allt kommer bli bra mellan oss. *Happy face*

Torsdag:
Jag va på af, hem till Kim, Dannie kom och hämtade mig så körde vi in till Lund och köpte våra älskade biljetter till på söndag, Malmö  - Trelleborg. Sen bakade jag och Dannie en sockerkaka som va formad som en snopp! HAHA, den skulle hon ha med sig till jobb.

Malmö vann med 1-0

Fredag:
Nu är jag på af, ska snart gå och jobba liten sen ska jag flörta med mamma och se om jag kan få pengar så att jag kan åka till mitt Monte djur.

(:

Söndag:
Igår umgicks jag med Kim, mamma, far, Maja, Mariette, Bengt, Eva, Emilia, Jessica, Marcus, Johan och Elena, från och till.
Egentligen skulle jag städa men det gick inte så bra, men jag hann i alla fall tvätta. (: Det blev en ute dag i trädgården, mysigt som fan hade vi.

Måndag:

Städade lite i morse innan Jessica och Marcus kom och hämtade mig, har spenderat hela dagen med dem och Benjamin. Vi har målat och varit och handlat, jag och Jessica hade målarfärgs krig, HAHA. Vi va ju jävligt snygga när vi va klara. Nu är jag hemma hos Kim, vi ska nog titta på film.

MALMÖ VANN MED 3-0!

Jag.



Verkligheten gör ont!

Ditt sms gick rakt in i hjärtat på mig!

Efter igen!

Torsdag:
Vi grillade och drack i torp, det va jätte mysigt och trevligt. Speciellt eftersom min kära kusin Linus kom ditt och umgicks med oss lita. Vi blev lagom fulla, haha.

Fredag:
Vakna, cykla till Olas mamma, hem till Ola grilla och hade allmänt trevligt, sen åkte vi hem till Kim. Plus att jag, Emma, Philip och Amanda hade lite äventyr där i mellan, HAHA!

Lördag:
Vakna, hjälpte Kim att städa rummet, nu är jag hemma och redo för påsk middag med familjen!

Måste erkänna att jag är lat idag, har inte tränat något alls idag, men får nog göra det sen ikväll efter maten.

Puss på er!

Skärtorsdag!

Det hände en jätte hemsk ska i morse när vi cykla till Padde, jag cyklade över en padda :O (den var redan död) och jag mådde skit dåligt efter, jag ville bara kräka. Idag ska jag umgås med mongoliden (Padde), Kim, Dannie och Ola. JAG ÄR JÄTTE ARG PÅ DIG DITT AS!

Hemma.

Bara så ni vet så är jag hemma helt själv, haha, grattis till mig! Jag trodde inte att jag skulle palla det men det är inte så farligt faktiskt, jag lever fortfarande och jag mår bra. Snart ska jag gå hem till Dannie, måste hämta min cykel ju! Annars har det inte hänt så mycket, det vanliga typ.

Till dig Carro, Du är vacker utan spackel!

Puss

Helgen!

Fredag:
Gick till af med Kim och Simon, hem till dem igen, gjorde inte så mycket, Dannie hämtade mig, drog hem till mig och drack kaffe, gjorde mig iording sen ner till Kävlinge och träffa min kusin, vi käka på Old Times (as gott) sen drog vi till Frattan och blev jätte fulla (pinsamt), Padde och Ola hämtade mig och körde mig till Furulund sen va det att sova för dem bara klaga på att jag va full och lukta alkohol.

Lördag:
Vaknade brevid ett spöke :O HAHA, gick en runda med Kim och David, sen hem till Kim igen, Ola och Padde kom, vi körde runt och fixa gerjor, hem till Padde, umgicks och käkade mat, hem till Kim och spelade monopol hela natten och jag typ förlorade för Ola fuskade.

Söndag:
Vaknade, tittade på tv, blev hämtad av Jecissa och Benjamin, hem till mig drack kaffe och snackade skit, nu sitter jag här och min älskade lilla syster ska göra slingor på mig.

PUSS

Fredag.

Idag är det fredag och jag sitter på arbetsförmedlingen.
Jag har blivit snorig, vi får verkligen hoppas att det är pollen för då är jag inte sjuk i alla fall.
Hoppas det blir date med Tony idag, för det hade varit över ball. (:

Igår va jag på kalas hemma hos min stora syster och det var mycket trevligt, efter det åkte jag hem och vet ni, jag sov hemma. WOHO, jag känner mig lide duktig! :D

PUSS på er och ha en underbar dag!

Jag fick nio månader med dig, det är jag otroligt tacksam för, du va verkligen något av det bästa som någonsin har hänt mig och jag tycker fortfarande om dig lika mycket. Hur konstig jag än va och hur orolig nu än va så ska du veta att mina känslor för dig inte har förändrats, jag känner samma sak nu som då. Om du bara hade velat prata med mig så hade allt varit lättare, men du är ju tyvärr inte en sådan person som klara av det. Jag saknar dig Marcus och det kommer jag göra länge till! <3

Grattis.

Idag fyller min älskade syster år, hon blir rätt gammal. HAHA!
Dannie har färgat håret på mig idag, det blev väldigt bra men det är inte klart än, ska lägga i sligor i kväll eller i morgon!



Jag mår dåligt.
Hoppas du kan förlåta mig och att vi kan vara vänner ändå!

:/

Ja, finns inget att säga förutom, ALLT ÄR SKIT!

RSS 2.0