Hej alla glada!

Idag är det fredag och jag är glad. I veckan har det inte hänt så mycket, det vanliga bara.

Måndag:


Va på af, hem till Kim, Dannie kom på kaffe och sen åkte vi hem till mig.

Tisdag:

Jobbade, Kim cyklade och hämtade mig på dagis när jag slutade halv fyra, hem till mig, vi gjorde inte så mycket.
På kvällen åkte jag, Kim, Emma, mamma och far till Hörby för vi skulle heja på mamma och Uffe när dem bowlade, som vanligt så vann dem så nu ligger dem etta. Sen åkte vi hem och sov.

Onsdag:


Jag jobbade, Kim kom och hämtade mig (som han alltid gör för att han är väldens snällaste och underbaraste), sen gjorde vi inte så mycket för jag va trött efter en lång dag med massa barn. Fast jag och Kim bakade på kvällen.

Torsdag:

Jag va hemma från af för att jag följde med min kära stora syster och handlade för hon är  jätte gravid och ska föda nu när som helst. Jag och Kimis bakade bullar, sen kom Jessica och Benjamin på kaffe innan dem körde till dansen, jag och Kim åkte hem till honom.

Fredag:

Idag har jag varit på af, det va ganska trevligt. Vi fick gå på föredrag om socialtjänsten. Efter det cyklade vi hem till Kim, åt lite sen kom Jessica, Markus och Benjamin, för Kim har lovat Benji att leka med honom en hel dag så det har dem gjort idag. Dem har spelat fotboll, spelat WOW, lekt med bilar, lekt på lekplats också har vi varit och köpt glass. Nu ska jag laga middag sen ska vi gå till fotbollsplanen om det inte börjar regna.

Puss på er!

(:

Fredag:

Vi va hemma hos Kim, gjorde inte så mycket. Vid sex tiden kom Dannie, drack kaffe och snacka skit, på kvällen blev vi uttråkade så vi drog in till Lund, där hittade vi Figge, Jonot, Robin, Oskar och Elinor. Vi körde hem vid tolv för dem va trötta, när vi kom hem lagade vi kaffe och gjorde negerbullar. :D HAHA.

Lördag:

Hände typ inte ett skit, förutom att Ola, Padde och Nero va här och hälsade på. Men annars va dagen seg som fan.

Söndag:

Än så länge har jag ätit frukost och drukit kaffe, :P HAHA!

Hejsvej!

Förlåt för att jag är så dålig på att skriva, men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre så det är nog därför!

Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden, umgåste med familjen och Kim mest. Fast jag har ju jobbat med och igår passade jag Benjamin så vi va inne hos Maja och lekte lite.

Det går bra för mig på dagis, det enda störiga är att näste vecka ska jag vara på en ny avdelning så nu måste jag börja om från början och lära mig alla namn och sånt, hehe. Men det ska nog gå bra, för det gick snabbt att lära sig dem på den första avdelningen.

Snart ska jag bli moster :D Petra ska egentligen få sin son på söndag med det verkar som om han kommer lite senare.

Idag är jag och mamma hemma och tvättar och städar, Kim och far är och jobbar så det är lugnt och skönt här hemma, HAHA!

Nu ska jag gå och göra något annat, ha det bra.

Puss!

Söndag!

Det har faktiskt hänt en del sedan jag skrev sist, i torsdags firade mamma och far 4år tillsammans och dem passade på att förlova sig! :D Så vi hade familje middag och lite sånt, mysigt som fan.

I fredags hände det typ inte ett skit, Kimis va sjuk så va bara hemma hos honom och slappa.
Igår va vi i Ystad med mamma och far, det va skit roligt. Ett måste om man är "raggare".

Idag är det söndag och vi har inte gjort så mycket, bara varit här hemma och tagit det lugnt med min älskade familj!

Puss på er.

M ♥ K

Hej!

Idag har jag inte gjort ett skit (: HAHA, eller jo lite. Jag har tagit hand om Kim för han är sjuk. Snart kommer nog Dannie och dricker kaffe, sen ska jag laga middag till oss.

Kimis är bäst! ♥

Helvete!

Jag är skit arg idag, jag har inte fått mina pengar på två månader så jag har inte kunnat betala mina räkningar så nu har jag ingen mobil. Riktigt jävla sur är jag, tur att Kimis kommer sen för han får mig alltid på bra humör.

Annars har det inte hänt så mycket, jag har haft sjukt ont i kroppen efter helgen så jag har inte orkat göra så mycket.
Igår plockade jag bort min bdb, kände att det inte var så lönt att ha kvar den!

Blää.

Nu är det söndag och vi vet ju vad som väntar idag, ska snart åka till lägenheten och städa.

Det blev inte så mycket gjort igår vi va och handlade två gånger, satte upp gardiner, byta toa sitsen, planterade blomor och lite sånt. Fast köket blev ju kaklat så där börjar bli riktigt fint nu. Igår kväll kom en snygg jävel hem till mig och sov med mig hela natten, WOHO! Nu ska jag nog umgås med honom lite innan jag ska iväg.

Hej! (:

Torsdag:

Först va det af som vanligt, åkte hem och gjorde inte så mycket, cykla ner och mötte Annika för hon skulle låna min skinjacka, sen hem snabbt som fan igen för Anita och Begnt skulle hämta mig, åkte till Jessica och Marcus nya hus, skit fint och helt underbart är där. Fixa lite i huset och hämtade saker, va hemma vid halv tolv, tolv. Helt slutkörd va jag, HAHA.

Fredag:

Anita hämtade mig vid nio, sen körde vi till Jessicas lägenhet i torp och tömde klart den, till huset med en full lastbil (både från Jessicas lägenhet och Marcus lägenhet) tömde den, moblera rätt möblerna, packade upp det mesta, fixade lite och sånt, sen fick jag åka hem vid elva tiden.

Lördag:

Snart kommer Jessica och hämtar mig, för vi ska åka till Helsingborg och handla det sista till huset, sen ska vi dit och fixa allt så vi blir klara idag, sen blir det nog att tömma hennes lägenhet på allt som ska till tippen för i morgon ska vi städa den.


Jag vet redan vad jag vill! ♥





RSS 2.0